• Iskolakezdés: Fontos tudnivalók

          • Iskolakezdési tudnivalók:

            Az alábbi pontokban informáljuk Önöket a fontos tudnivalókról:

            • A tünetmentességi dokumentum:
              A COVID-19 elleni intézkedések függvényében tünetmentességi dokumentumot kell kérnünk. A dokumentum csatolmány formájában elérhető és letölthető. Kérjük Önöket a fájl letöltése után töltsék ki a dokumentumot.  Akik nem tudják biztosítani maguknak a nyomtatványt, azok az ünnepélyes tanévnyitói istentisztelet után az osztályfőnököt felkeresve kérhetnek dokumentumot.
              Megkérjük a kedves szülőket, hogy a tünetmentességről szóló nyomtatványt kitöltve legyenek szívesek kedden reggel visszajuttatni a gyermekekkel az osztályfőnökökhöz. Amennyiben nem kapjuk kézhez a kitöltött dokumentumot nem fogadhatjuk a gyermeket az iskolában.
               
            • Iskolabusz:
              Az új iskolabuszunk szeptember 6-ától szállítja a beutazó gyerekeket. Az iskolabusz az alsó tagozatos gyerekeknek (illetve szabad helyek esetén az ötödik osztály tanulóinak) hazaszállítását biztosítja. Ez a reggeli beutazásokra nem érvényes.
              Menetrend:
              6:15 Barka- Lucska (malom) – Dernő (futballpálya, buszmegálló)- Krasznahorka (posta)- Rozsnyó
              7:00 Kőrös (bolt)- Berzéte (kőrösi buszmegálló, községháza, faluvége) – Jólész- (keresztnél, köpűs kanyar, faluvége) – Hosszúrét(buszmegálló)- Rozsnyó (posta, iskola)  
              7:40 Csucsom (óvoda)
              7:45 érkezés.
              Az iskolabusz délutáni indulása: 15:15
            • Iskolai étkezde:
              Az étkezde az első héten nem tudja biztosítani az ebédeltetést a felújítási munkálatok befejezéséig. Ezért értesítjük Önöket, hogy az alsó tagozaton egész héten négy tanítási órát tartunk, azonban a napközit biztosítjuk. A felső tagozaton kedden osztályfőnöki órák lesznek, négy tanítási óra keretén belül, a többi napokon öt órát fogunk megtartani. 
              Az iskolai étkeztetésről szóló információk a jelentkezési lap dokumentumában megtalálható. A dokumentum csatolmányban elérhető mindenki számára. Kérjük Önöket a fájl letöltése után töltsék ki az adatokat és juttassák vissza az osztályfőnököknek. Köszönjük! Megjegyzés: Az ebédeltetés rezsiköltsége 0,20 cent ami egész évben számolódik. A  költséget a tanuló hiányzásának esetén is kötelező fizetni és ez a költség nem visszatéríthető.  

              Napközi:
              Megkérjük az érintett szülőket, hogy biztosítsák a napközis gyerekek számára az étkeztetést az első héten, az étkezde felújítási munkálatok befejezéséig.  Az iskolai napközi reggeli időpontja: 6:45-7:30-ig. A napközi 16:15-ig üzemel. A napközi illetéke 10 eur/hó.
          • Tanévnyitó 2022/2023


          • Tanévnyitó 2022/2023

            A Rozsnyói Református Egyházközség Alapiskolájának igazgatósága értesíti a Tisztelt Szülőket és a gyerekeket, hogy az ünnepélyes tanévnyitóra 2022.09.5-én 8:00-tól a református templomban kerül sor istentiszelet keretében, melyre szeretettel várják az intézmény tanulóit, szüleiket valamint a kis elsősöket!
            Továbbá, értesítjük az 1. és 5. osztály diákjait és szüleit, hogy az ünnepélyes tanévnyitó után az iskola épületébe várják őket az osztályfőnökök, akik további információkkal látják el Önöket.